OK babyfriendlynederland.nl gebruikt cookies om jouw bezoek makkelijker en persoonlijker te maken en om advertenties aan te passen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Medewerkers

Medewerkers

   Mary Steen IBCLC, directeur

    msteen@babyfriendlynederland.nl

"Ik ben sinds 1996 betrokken bij Zorg voor borstvoeding certificering. Eerst als auditor en vanaf oktober 2012 was ik beleidsmedewerker. Mijn ervaring van het auditeren koppel ik in de praktijk aan de nieuwe ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen worden vertaald naar de Nederlandse omstandigheden. Het is een uitdaging daar aan mee te werken en het geeft veel voldoening als dat lukt. De standaarden van het BFHI  zijn gebaseerd op de fysiologie van de baby, waarbij de moeder goed wordt geïnformeerd. Hierdoor kan zij in haar omstandigheden voor haar baby en zichzelf goede keuzes maken. Als directeur ga ik ervoor de  komende jaren het certificaat 'waardevast' te maken en als middel in te zetten om de zorg voor voeding van alle kinderen in Nederland te optimaliseren."

 

Caroline Kruger, IBCLC, beleidsmedewerker  Caroline Kruger, IBCLC, freelance juridisch adviseur

   ckruger@babyfriendlynederland.nl

"Ik ben jurist en lactatiekundige. Het inspireert me enorm om vanuit deze twee achtergronden eraan bij te dragen dat kinderen opgroeien met goede voedingsgewoontes overeenkomstig hun fysiologische blauwdruk voor een optimale start in hun leven (artikel 24 Kinderrechtenverdrag)."